Taxichauffeur worden

Taxichauffeur worden

Wilt u taxichauffeur worden? Maar weet u niet waar u moet beginnen? Geen paniek Taxiopleiding.nl staat voor u klaar. Het komt steeds vaker voor, er is steeds meer vraag naar taxichauffeurs. U vraagt zich misschien af waarom? Het is eigenlijk heel simpel aangezien er steeds meer mensen zijn die niet met het openbaar vervoer willen reizen. Dit kan komen door de toename van druktes in het openbaar vervoer. Hierom zijn dus meer taxichauffeurs nodig. Het leuke aan taxichauffeur worden is dat u elke dag nieuwe mensen zult leren kennen en zo dus altijd in contact bent met mensen. 

Wat heeft u nodig om taxichauffeur worden?

Om te kunnen werken als taxichauffeur moet u een theorie en praktijkexamen halen, dit kunt u doen door onze taxi opleidingen te volgen. Als u deze heeft gehaald wordt uw taxichauffeur diploma afgegeven door het CBR en bent u in bezit van een taxipas. Zo wordt er dus gelet op hoe u rijdt met passagiers en of deze comfortabel genoeg zitten in de auto. Bij Taxiopleiding.nl kunt u ook het begin maken met het halen van dit diploma. Ook moet u in het bezit zijn van een gedrag en geneeskundige verklaring, deze mag dan niet ouder zijn dan 4 maanden.

Waarom taxichauffeur worden?

Als u helemaal weg bent van auto's en autorijden erg leuk vindt, zou u als taxichauffeur gaan kunnen werken. U bent als taxichauffeur de hele dag in uw auto en u komt dagelijks nieuwe klanten tegen die vervoer nodig hebben om van A naar B te kunnen gaan. Taxichauffeurs zijn niet de enige personen die mensen mogen vervoeren. Zo zou u kunnen kijken naar andere beroepen zoals: Een privé chauffeur, voor bijvoorbeeld een doctor die van de ene patiënt naar de andere patiënt moet worden vervoert. U kunt dus aan de slag bij verschillende bedrijven en dit hoeft niet zozeer een taxibedrijf te zijn.

Contact

Bent u er helemaal klaar voor om taxichauffeur te worden, maar heeft u nog een aantal vragen? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. U kunt uw vragen mailen naar info@taxiopleiding.nl of bel naar 020 411 23 46. Natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom bij onze vestiging. Adres: Burgemeester van Leeuwenlaan 7, 1064 KJ Amsterdam. Wilt u op de hoogte blijven van ons? Dan kunt u ons volgen op Facebook!